duminică, 5 februarie 2012

Ameninţarea Apocalipsei? Sunetele bizare care se aud din cer şi cutremură lumea

Din Ungaria până în Canada, oamenii spun că au auzit sunete pe care mulţi le leagă de Judecata de Apoi. De câteva săptămâni, înregistrări ale acestui fenomen bizar, care naşte dezbateri aprinse pe internet, apar aproape în fiecare zi!

Oameni din lumea întreagă povestesc cum, în ultima vreme, aud sunete ciudate şi foasrte puternice care vin din atmosferă şi sună deseori ca un avertisment ori o ameninţare. Pentru unii, sunetele seamănă cu cele scoase de o trompetă; altora li se pare că aud sirene, iar cei mai mulţi nu pot explica în niciun fel despre ce este vorba.
Oamenii s-au anunţat unii pe ceilalţi şi au început să vorbească despre bizara experienţă pe care cei mai mulţi o pun sub semnul misterului total.

VEZI VIDEO cu huruitul îngrozitor dintr-o pădure din Canada


Acolo unde s-au auzit aceste "Trâmbiţe ale Apocalipsei", cum au fost numite, discuţii aprinse s-au pornit în comunităţile locale. S-a vorbit despre sunetele metalice din cer la radiourile şi televiziunile locale, ziarele au scris, la rându-le, despre fenomen.

ASCULTĂ sunetele ciudate de la STONEHENGE


Dincolo de teoriile conspiraţiei şi de interpretările mistice, unii spun că sunetele ar putea avea cele mai logice explicaţii. De exemplu, "Trâmbiţele Apocalipsei" înregistrate în Canada ar fi, de fapt, sunetele scoase de un utilaj de deszăpezire. Dar aceste explicaţii raţionale nu par să convingă pe toată lumea, iar dezbaterea rămâne deschisă: să fie acestea nişte semne din Cer că se apropie sfârşitul lumii?

SUNETE MISTERIOASE în UNGARIACiteste mai mult: www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...