vineri, 3 decembrie 2010

Prezicerile lui Nostradamus despre 2012Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic si farmacist francez.
Celebritatea sa se datoreaza lucrarii Les Propheties, a carei prima editie a aparut In 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populara In toata lumea, Nostradamus creeand In jurul sau cult. In literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfasurau sau urmau sa se intample In lume.

Lucrarile lui Nostradamus sunt realizate din catrene, care au fost de-a lungul timpului intrepretate gresit sau traduse gresit.

Nostradamus este o figura proeminenta a Renasterii Franceze si profetiile sale sunt strans legate de aplicarea Codului Bibliei cat si a altor lucrari despre profetii.

Timp de 3 ani, Nostradamus a scris peste 900 de catrene si centurii despre prezicerea viitorului. In aceste lucrari, Nostradamus prevesteste despre viitorul lumii, 70 % din ele fiind Implinite pana In prezent.Prevesteste despre domnia lui Napoleon, despre Al doilea razboi mondial, despre ascesiunea lui Hitler, despre asasinarea Presedintelui american John F. Kennedy, aselenizarea omului pe Luna. Intr-un catren Nostradamus ne vorbeste despre “cerul In flacari”, “new city”, “traznet urias” si “doi frati rapusi”. Multi care au analizat acest catren au concluzionat ca ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001.

El mai relateaza ca va fi si cel de-al Treilea Razboi Mondial, care va dura 27 de ani, mentionand si venirea Antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede ca al 3-lea Razboi Mondial va Incepe dupa moartea ultimului Papa (cel ce va urma dupa moartea Papei Benedict al XVI) care va fi asasinat de anticris.

Lost Books of Nostradamus 2012 and Ophiuchus 1 of 3

Lost Books of Nostradamus 2012 and Ophiuchus 2 of 3Lost Books of Nostradamus 2012 and Ophiuchus 3 of 3


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...