marți, 4 ianuarie 2011

Mai e putin pana pe 21.12.2012 - Sfarsitul Lumii


Astazi este o zi deosebit de importanta in curgerea timpului asa cum este el inscris in Calendarul Mayas. Ma voi stradui sa o descriu in cat mai putine cuvinte, ca sa nu rapesc timpul nimanui. Cei care sunt interesati de aceasta tema ma vor intelege, iar cei care nu au patruns inca tainele acestei stravechi culturi profetice o pot face de acum incolo. Au la indemana doua carti de referinta Codul intelepciunii mayase, de BARBARA HAND CLOW “ si Calendarul Mayas, de J. Calleman), publicate de Editura For YOU.
Este o zi deosebit importanta, pentru ca astazi incepe trecena Vantului  "simbolul Respiratiei Divine, asemuita in crestinism cu Sfantul Duh “ trecena care marcheaza inceputul Marii Schimbari. 

Ce vreau sa spun este ca, incepand de astazi, vom parcurge trei trecene pana la sfarsitul Ciclului Galactic si
inceputul Ciclului Universal, cel de al noualea si ultimul din Calendarul Mayas (care va dura de la 11.02.2011 si pana la 28.10.2011).
In aceste trei trecene suntem pregatiti, iar in primele doua ale Noului Ciclu vom fi acomodati, pentru “ si cu “ Constiinta Unimii. Recomand tuturor sa reciteasca articolul lui Calleman despre Convergenta Constiintei, menitsa lamureasca toate aspectele legate de aceste evenimente cosmice.

Asa cum ai anuntat deja, anul 2011 a inceput in zi de Ahau de ton 12. Semele care ne deseneaza Drumul au inceput sa fie mult mai evidente. Este greu sa nu le observi.
Asadar, incepand de astazi mai sunt trei trecene (3x13 zile) si pasim intr-un nou Ciclu. De data asta, noul ciclu Tzolkin se suprapune peste ultimul Ciclu al evolutiei constiintei: Ciclul Universal, care va dura deci
doar 260 de zile.
Am multe de spus despre aceasta uimitoare perioada pe care o mai avem de parcurs pana in ziua de 10. 02, cand ne vom intalni cu Ahau de Ton 13, ultima zi a acestui ciclu. Dar nu este asta motivul pentru care iti scriu.
Introducerea a avut doar rolul de a desena contextul. Sunt fascinata de sincronicitati, de acele semne care ne confirma ca facem ceea ce este bine pentru noi sa facem, ca suntem pe Cale. Raman pe loc si admir, cu sufletul plin de bucurie, momentul in care constat ca preocuparile, credintele si actiunile unui grup, unei echipe, unui colectiv, desi extrem de diverse, converg spre acelasi rezultat.
Dupa ce am inchis telefonul cu tine, mi-am dat seama ca tocmai astazi incepe si ultima faza  "corectura si tehnoredactarea “ inaintea aparitiei celei de treia carti a lui Robert Monroe “ Calatoria suprema “ si ca pana la
sfarsitul acestei perioade, ea va ajunge la cititori. De ce m-a uimit acest lucru? Simplu. Pentru ca este o carte care ne va ajuta sa intelegem cine suntem, care este Sistemul vietii pe Pamant, care ne va indemna sa aflam,
prin experienta proprie, ca suntem mai mult decat corpul nostru fizic. Este o carte despre constiinta, este ceea ce avem nevoie, ACUM!

Toate cele trei carti ale lui Monroe (dintre care tu ai publicat Calatorii in afara corpului) “ dar si toate programele pe care Institutul le dezvolta “ au menirea de a ne oferi instrumente cu ajutorul carora sa ne extindem campul constiintei, sa ne cunoastem mai bine, sa intelegem viata de dincolo de corpul nostru fizic, sa atingem nivelul de multidimensionalita te despre care ne vorbeste B. Hand Clow in Alchimia Celor Noua Dimensiuni, sa ne Vindecam (spontan) credintele (sper ca este evidenta aluzia la Gregg Braden), sa ne eliberam sufletul de frici si suferinte (Deepek Chopra), sa manifestam iubire si recunostinta (Tom Kenyon, Holonul Inaltarii). Evident, enumerarea mea este incompleta, tot din dorinta de a fi sintetica.

Imi propun ca, in zilele care urmeaza, sa mai public cateva informatii despre activitatea Institutului Monroe in Romania, prin grija si contributia Andreei Berger (http://www.monroein stitute.org/ outreach/ andrea-berger/),  cetatean american de origine romana care depune eforturi uriase pentru a ajuta cautatorii din tara ei natala sa gaseasca noi drumuri spre ei insisi. 

Celor interesati le recomand site-ul in limba romana
http://www.hemi- sync.ro/

Sper ca mesajul meu sa le trezeasca tuturor interesul pentru a cauta noi cai de explorare interioara, sa deschida, mai mult si tot mai mult , Spatiul Sacru al Inimii. Evident, fara Drunvalo alaturi (autorul acestei carti), nu puteam incheia.

Sursa: Editura For You Newsletter

3 comentarii:

  1. Parca vad ca se termina acel timp care se scurge si inca petrecem in fata gratarului cu bere si muzica buna... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul biblic despre 21.12.2012 : http://www.strainisicalatori.blogspot.com.es/p/21122012-calendarul-maya-sfarsitul.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui sa tineti cont de fusul orar APOCALIPSA nu poate fi in toata lumea la ceeasi ora si in aceeasi zi.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...