joi, 27 ianuarie 2011

Dosare secrete: depopularea platenei cu ajutorul vaccinurilor!?Să începem dezvăluirile de aici, de acasă, din România în care azi la Iaşi a mai murit o femeie – avea doar 29 de ani – după bărbatul mort ieri tot în Iaşi – 60 de ani – diagnosticaţi cu…Gripă Porcină, sau gripă nouă!!! 122 de morţi şi peste 7000 de îmbolnăviri din toamna lui 2009 până acum…acesta este bilanţul românesc al gripei porcine!!! O Românie în care autorităţile, în frunte cu  medici de renume şi aproape credibili…se jură ca trebuie să ne trimitem fetiţele la vaccinat, să nu cumva să facă cancer de col uterin!!! Deschidem azi un nou dialog naţional menit să informeze, să pună pe gânduri şi să ajute la luarea unor decizii…uneori este vorba de decizii „de viaţă şi moarte” deci…mare atenţie!!!

     Bill Gates, unul dintre cei mai influenti si sigur cel mai bogat om de pe planeta a spus, avem declaratia lui in original, la o reuniune cu presa de fata:
    "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... număr ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum,dacă facem o treaba foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%. "


     Miliardarul vorbea fara retinere despre ...reducerea populatiei lumii prin vaccinuri!!!

     Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare, fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata si  calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta.
      Deci, ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates "daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? "
In mod evident, aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel si "serviciile de ingrijire a sanatatii", despre care se stie deja  ca sunt, de fapt "servicii de perpetuare a bolilor" si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii.

     Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii?

     In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei, Exista doar trei moduri reale in care vaccinurile ar putea fi, teoretic, "eficiente" in reducerea populatiei globului:

     1) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 - 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

     2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata "moartea lenta" ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin... medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane.

     3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o... eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca "arme biologice"ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare!!!
     Poate ca nu intamplator, Fundatia Bill si Melinda Gates a donat sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din intreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii si dezvoltarii de "vaccinuri activate de sudoare", care ar putea utiliza nano-materiale cu invelisuri speciale pentru a transmite vaccinurile in organismul uman... fara a utiliza injectiile.
     Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de "castrare temporara".

     Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti

     Aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu  va avea impact asupra oamenilor care vor evita constient...vaccinarile!!! Iar acei oameni sunt, in general, mai inteligenti decat media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor.
     Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fara indoiala, o dovada ca ati picat testul de inteligenta.
     Incercati sa nu fiti printre cei 10 - 15% care sunt sacrificati prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!
     Fiti sanatosi si intelepti si veti supravietui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime in randul celor care nu au suficienta inteligenta cat sa puna la indoiala ce li se spune sa faca de catre propriile guverne corupte.

Sursa: http://www.2012tehnicidesalvare.ro/

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...