vineri, 10 decembrie 2010

Codex Alimentarius in Romania din 2011?
Tratamentele naturiste, plantele medicinale si medicamentele pe baza de plante ar putea fi practic interzise de la 1 aprilie 2011, ca urmare a alinierii Uniunii Europene la politica reductionist-globalista si neo-comunista a OMS, cunoscuta sub denumirea de "Codex Alimentarius".

Un proiect al Uniunii Europene conditioneza comercializarea acestor produse de primirea unor avize, asa cum primesc medicamentele, estimate la zeci de mii de euro pentru fiecare planta sau produs din plante.

Majoritatea producatorilor de medicamente pe baza de plante nu-si vor putea permite sa suporte costurile pentru avizarea preparatelor traditionale pentru sanatate sau a tratamentelor naturiste si vor fi obligati sa renunte la acesta activitate in favoarea marilor corporatii chimico-farmaceutice internationale.

Dezbaterea televizata prezentata mai jos a abordat aceasta tema, avandu-i ca invitati pe d-na Anca Crupariu, farmacist specialist la Agentia Nationala a Medicamentului si Dr. Cristian Boerescu, medic specialist in fitoterapie.

Vizionand filmul dezbaterii, observam cu regret ca nu s-a abordat prea profund problematica ofensivei gradate a Codex Alimentarius impotriva libertatii umane.

Oficialitatile europene si unii "specialisti" romani (precum doamna din film) isi ascund incompetenta si interesul financiar in spatele unei superficialitati reale sau asumate dupa binecunoscutul standard (termen atat de drag lor) comunist.

Doamna farmacista de la institutia ce spera sa taxeze remediile naturiste (Agentia Nationala a Medicamentului), "avizand" plantele medicinale pe care ni le-a lasat Dumnezeu si le-au folosit zeci de generatii de inaintasi, isi permite chiar sa clasifice ingrijorarea fireasca si perfect legitima a fitoterapeutilor drept o "alarma falsa".

Dincolo de elucubratiile interesate sau superficiale ale unor astfel de pseudo-specialisti, ce vor sa ne adoarma vigilenta cu privire la urmarile acestui proiect legislativ abuziv si nejustificat, obervam ca atat proiectul european mentionat, cat si aberantul "Codex Alimentarius" pun in pericol atat libertatea cat si sanatatea cetateanului.

Culmea vicleniei este ca acest atentat la sanatatea cetatenilor europeni este prezentat machiavelic ca o modalitate de a reglementa si autentifica remediile si a ne proteja sanatatea.

Cum este posibil oare ca sistemul legislativ european sa fie atat de vulnerabil la abuzuri viclene?

Este posibil pentru ca multi dintre mai marii Uniunii Europene fac parte din societati secrete (pretinse discrete, pentru novici si public) si au interese directe in a obtine si mentine puterea absoluta asuptra maselor. Astfel de abuzuri viclene se petrec adeseori sub ochii nostri uimiti, nedumeriti sau indiferenti.

Ca o paranteza, putem spune ca abordarea mincinoasa, tipic masonica, a "problemei" remediilor naturale ne aminteste inevitabil si de alte mistificari ale realitatiii si deturnari de la firescul economic cultural si social, cu care dictatura globala din umbra ne-a bombardat in ultimii ani:

- razboiul terorist international ce se pretinde "razboi impotriva terorismului",
- urmarirea, ciparea si spionarea cetatenilor sub pretextul "sigurantei nationale",
- falimentarea economiei nationale sub pretextul "combaterii crizei economice",
- incurajarea si promovarea ostentativa a perversiunilor homosexuale sub acoperirea "drepturilor omului",
- promovarea satanismului sub pretextul "libertatii religioase",
- promovarea intensa a uratului, penibilului, violentei si non-valorii ca "arta moderna", sub pretextul "libertatii de expresie",
- promovarea societatii de consum si a epuizarii desantate a resurselor naturale si umane sub pretextul "incurajarii productiei".

Lista de mai sus ar mai putea continua foarte mult, putand constitui un intreg capitol intr-o adevarata antologie a prostiei umane. Suntem convinsi ca cititorii inteligenti au descoperit si singuri multe alte astfel de minciuni ale conspiratiei masonice planetare, ce le-au scapat chiar si masonilor de rand (incartiruiti in loje si spalati pe creier chiar de "maestrii" lor de varf, asa zisii "Illuminati").

Inchizand "paranteza" de mai sus, putem concluziona analogic ca scopul nedeclarat al acestei masuri de "reglementare a terapiilor naturiste" este, in realitate, ruinarea producatorilor autentici si instituirea unui adevarat monopol al marilor corporatii chimico-farmaceutice asupra plantelor medicinale si a celorlalte produse terapeutice traditionale.

Cine pierde din "reglementarea" terapiilor naturale? Cine are de castigat?

Pagubasii acestui gen de "reglementari" viclene vor fi cetatenii, care, pe de o parte, vor plati mai mult pentru aceleasi produse, dar "avizate". Pe de alta parte, prin standardizare, produsele naturiste care vor fi "avizate" (permise de mafia chimico-farmaceutica) vor fi cultivate corporatist-intensiv si, prin urmare, vor avea o valoare terapeutica mult mai slaba.

Profitorii vor fi, pe de o parte, marile corporatii chimico-farmaceutice ce vor putea pune pe piata mult mai usor orice otrava cu nume de medicament, atunci cand vor fi eliminat concurenta naturista si traditionala.
Pe de alta parte, conspiratia masonica a "Noii Ordini Mondiale", isi va atinge astfel unul dintre scopuri: acela de a avea o populatie bolnava, debila, dependenta si deci usor de controlat. Urmatorul pas (din planul inchisorii masonice planetare) pe care-l vor face artizanii masoni ai "Noii Ordini Mondiale" (daca vor reusi controlul chimic al populatiei), va fi marcarea oamenilor cu cip de identificare, care vor ajunge astfel in starea jalnica in care sunt deja multe dintre animalele domestice.

Ce putem face pentru a evita interzicerea directa sau indirecta a remediilor naturale?

Inca putem face multe! Chiar daca "democratia europeana" este doar o fatada pentru implementarea planurilor masonice in statele membre UE, dusmanii omenirii nu vor putea face nimic impotriva unei populatii treze si avizate.

O populatie care stie adevarul despre ce ii este benefic si ce nu si care a descoperit cine si in ce scop vrea sa o prosteasca si sa o imbolnaveasca nu va putea fi invinsa de conspiratia pretinsei noi ordini mondiale!

Primul lucru pe care il putem face este deci sa ne informam, sa ne trezim si apoi sa-i informam si pe altii. Noi asta ne straduim sa facem si speram sa urmati exemplul nostru si al altora. In aceasta directie va recomandam si alte site-uri, ce aduc in discutie aspectele prezentate si de noi:

The roots of the "Brussels EU"

Alliance Programme for Health, Peace and Social Justice

The Masonic New World Order

Profit Over Life

Codex Alimentarius - the REAL threat to World health

Al doilea lucru pe care-l putem face este sa actionam. La nivel european exista mecanisme ce permit populatiei sa-si exprime dezacordul sau refuzul fata de o lege sau un proiect de lege. O oportunitate de actiune este deci cea legislativa: un referendum pentru blocarea proiectului legislativ de impunere a sinistrului Codex Alimentarius in Uniunea Europeana:

EUROPEAN REFERENDUM INITIATIVE: A Referendum for Natural RemediesNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...