miercuri, 8 decembrie 2010

Planeta Nibiru şi sfârşitul lumii 2012Navigând pe Internet, adeseori am dat peste informaţii despre planeta Nibiru. E posibil ca dumneavoastră să nu fi auzit de ea. Sunt mulţi însă care îi conferă un loc aparte în destinul umanităţii.
Dacă veţi fi curioşi să vedeţi ce spun diverse persoane ce publică pe propriile site-uri, bloguri ori pe forumuri, veţi afla, printre altele, că planeta Nibiru se află pe o orbită al cărei tur complet durează 3600 de ani şi că în curând, mai precis în decembrie 2012, aceasta va lovi Pământul. Printre dovezile că această planetă ar exista este aceea că acest corp ceresc a fost descoperit de locuitorii din vechea Mesopotamie şi că până şi maiaşii au menţionat-o în calendarul lor.

Mai puteţi afla că deşi astronomii de vârf au descoperit planeta Nibiru şi îi pot urmări evoluţia, ţin aceste informaţii departe de ochii şi urechile cetăţenilor obişnuiţi, într-o mare conspiraţie planetară. Unii mai optimişti ne anunţă că acest secret nu va mai putea fi ţinut multă vreme, întrucât planeta Nibiru va putea fi văzută cu ochiul liber chiar începând cu 2009.

CARE ESTE DIFERENŢA DINTRE NIBIRU ŞI PLANETA ERIS?

Am pus acest subtitlu pentru că sunt mulţi cei care în 2005, când pe site-ul NASA a apărut ştirea că o nouă planetă, denumită UB313, ulterior redenumită Eris, a fost descoperită, au clamat că în sfârşit Nibiru a fost descoperită. Numai că Eris (descoperită în fapt în 2003) nu este singura planetă pitică, ci mai sunt şi Ceres (văzută pentru prima dată în 1801), Haumea (descoperită în 2004), Makemake (descoperită în 2005) şi Pluto (1929).

CARE ESTE DIFERENŢA DINTRE NIBIRU ŞI PLANETA X?

Planeta X este o denumire generică dată de astronomii secolului trecut aflaţi în căutarea unor noi planete. Această căutare a lor a fost concretizată, după cum puteţi vedea mai sus, în descoperiri importante în mileniul trei. Dar această denumire de "planeta X" nu a avut nici o legătură cu planeta Nibiru.

ÎN SFÂRŞIT... EXISTĂ PLANETA NIBIRU?

După cum aţi putut observa, planete pitice noi au fost descoperite în ultimii ani, odată cu dezvoltarea tehnologiei aflate la dispoziţia cercetătorilor spaţiului.  Adepţii teoriei conspiraţiei sustin faptul că această planetă, cunoscută din vechime, ar pune în pericol Pământul, fiind deja cunoscut că orbita acesteia se va intersecta în anul 2012 cu orbita Pământului, iar cele două planete se vor ciocni finalmente. Nu există nici un astronom care să susţină aşa ceva. Şi ceea ce ne spune istoria ultimilor ani este că nu mai este posibil astăzi ca o informaţie atât de importantă să fie ascunsă publicului. Este foarte improbabil ca dintre astronomi, spirite libere, să nu fie măcar unul care să nu afirme existenţa unui asemenea pericol pentru Pământ, dacă acesta ar exista...

Insa oare să fie asa? Oare Nibiru va lovi Pământul în 2012? Sau Nu? Mai sunt doar 3 ani până atunci. Să vedem cine are dreptate...

Articol prelucrat de pe Scientia.ro

                      
    Nemesis Nibiru 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...