Fie ca este vorba de prezicerile mayase, ale lui nostradamus sau toate adunate la un loc pentru anul 2012 acestea nu pot fi decat profetii sau o judecata universala.
“La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.”
Doctrina si reprezentarea iconografica a “Judecatii de Apoi” este bazata pe pasaje extrase din sectiunile apocaliptice din Biblie. Se pare ca cel mai direct este expus in Evanghelia lui Matei, unde judecata de apoi este stric bazata pe ajutorul dat sau refuzat  “cel puţin de acestea”.


Judecata_apoi_2012_Stefan_Lochner


Dar sa stiti ca judecata universala a lumii va fi anuntata mai intai prin aratarea semnului Sfintei Cruci pe cer. Ca zice : Si vor vedea pe norii cerului semnul Fiului Omului, adica Crucea Mantuitorului, Care va veni pe nori si va straluci mult mai tare decat soarele.
Cand vor vedea Sfanta Cruce toate popoarele pagane, si cei ce nu o cinstesc, ca vine inaintea Imparatului Hristos pe norii cerului, ca o aduc ingerii si va lumina toate popoarele, atunci, cum zice Evanghelistul Matei : Vor plange toate pooparele lumii.
Toate aceste informatii sunt citite sau preluate din internet, de fapt si de drept nimeni nu poate spune cu exactitate ce se va intampla, sau?

Sursa:  http://www.2012-sfarsitul-lumii.com/