luni, 13 decembrie 2010

"Codul lui Da Vinci" exista! S-au gasit numere si litere in ochii GiocondeiIstoricii care studiaza arta se confrunta cu o problema marca Leonardo Da Vinci: au descoperit litere si cifre minuscule in ochii Mona Lisei, pictura enigmatica al carei mister nu a fost descoperit nici astazi, la de 500 de ani de cand a fost pictata.

Daily Mail: Pictura, care a fost piesa de rezistenta in romanul scris de Dan Brown, intitulat "Codul lui Da VInci", si mai apoi in filmul realizat dupa subiectul cartii in 2006, detinea anumite "secrete" cu privire la adevarata natura a lui Iisus.
Membrii Comitetului National al Patrimoniului Cultural din Italia au dat publicitatii fotografii marite foarte mult cu ochii Monalisei, in care se pot vedea respectivele numere si cifre.  Silvano Vinceti, presedintele acestui comitet a declarat: "Atunci cand te uiti la tablou cu ochiul liber nu se vede nimic, insa daca folosesti o lupa, totul se vede foarte clar. In ochiul drept al Mona Lisei apar literele LV - care pot si initialele numelui lui Da Vinci, iar in ochiul stang sunt niste simboluri, insa nu sunt atat de bine definite."

Sursa: Stirile Pro tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...